Werkwijze voor Certifering

Werkwijze na Certifering

Werkwijze

Bent u geïnteresseerd of heeft u al besloten de weg naar certificering in te slaan, dan starten we met een vrijblijvend gesprek. In dit gesprek bekijken we samen met u de mogelijkheden en als resultaat ontvangt u een offerte.

Wij maken gebruik van een door ons buro ontwikkeld flow-chartsysteem, gebaseerd op het KIS systeem. KEEP IT SIMPLE. Een systeem op maat, geheel afgestemd op uw organisatie.
Dit betekent dat u kunt werken met een kort en bondig systeem, dat digitaal gemakkelijk toegankelijk, maar ook als papieren versie te gebruiken is. Tijdens de implementatiefase volgt een instructie.

werkwijze voor certificering

Heeft uw bedrijf een certificaat behaald, dan betekent dit dat de manier waarop uw organisatie werkt duidelijk beschreven is aan de hand van de betreffende norm. Een certificerende instelling, een onafhankelijke instelling die zelf gecontroleerd wordt door een raad van accreditatie, "neemt u de maat."

Het behoud van het certificaat vergt natuurlijk structureel onderhoud. Daarom helpen wij u ook na de initiële audit, zodat uw certificaat haar waarde behoudt. Hiervoor stellen wij samen met u een jaarplanning op. Hierin adviseren wij u, indien u wenst, welke taken uw organisatie zelf kan oppakken.

Ook wanneer u geen behoefte heeft aan een certificaat kan het beschrijven van de bedrijfsprocessen, procedures en instructies een adequate ondersteuning zijn voor uw organisatie.